Hormon Seksual

Maaf mommy. Ada x yg da masuk 6 bulan, 20w++ nafsu utk bersama berkurg/xde? Ada x cara utk tgkatkan nafsu? Dan x nk bg kering? 😢 setiap hari risaukan mslh ni, lagi2 bila suami minta.. Sebersalah nk tolak.. #23w #bantuinfo

11 Balas

mcm saya nafsu naik tp air tak byk,cpt melecet...jd kne ckp terus terang dgn suami..

2y ago

Kalau cm tu dpt klimaks tak 😅 sy lebih kurg la time mood da sampai n terangsag, kering, jd susah nk klimaks. Kesian pulak hubby sbb lama nk bg klimaks last2 x dpt jugak 😢 terpaksa pura2