hubungan badan

maaf, mommies, soalan sedikit private.. anak saya 4 bulan.. saya first mom.. kalau berhubungan badan dengan suami, dan ada anak sekali kat katil yang sama takpe ke ya? ada effect untuk masa depan anak tak? dari sudut emosi dan memori mereka ada effect tak? contoh kalau anak tengah menyusu, sambil tu saya dan suami main takpe ke ya? anak buka mata sambil menyusu, dengar dan nampak semua dari awal hingga habis.. dari segi islam, takpe ke ya? tq ya.. maaf, soalan macam kurang senonoh.. saya tak tahu nak tanya kat mana huhu

9 Balas

Ada budak yg dorang kdg ada memory masa baby.. cth sy ada bbrapa memory yg sy boleh ingt msa sy masih baby sampai skg, bukan yg 2 tahun ke atas ya.. & ada juga anak buah yg skg 10tahun boleh ingt.. ank buah sy tu ingt seawal rsanya dia dlm umur 4-5bulan msa tu sbb dia boleh bgtau apa jd exactly msa tu.. mmg ada tp kebyakknya budak x ingt.. Cuma sebaiknya tunggula bila ank tdur..& klu blh asingkn ank d tmpt atau tilam yg lain sblm bersma..

Sis sya fhm perasaan sis, sya pun alami yang sama, cuma nya malu nk bertanya.. tq sbb sudi ajukan soalan ini.. apa2 harap yang lain bls la elok2 sikit jangan la terus keji.. setiap orang situasi berbeza2 tak smua sma blh jdi ank jnis ssh tidur ltk katil asing nangis lepas tu suami pulak akan ada masa perasaan berahi tu akan dtg.. klau kita skip dn ada mslh msti mood suami pun akan berubah terus jdi marah2… nnti kita lagi down

Kalau Ye pun kontrol lah nafsu tu tunggu anak tido . Kalau nak main tu asingkan anak kat katil khas baby atau kat buai. Adoi tak senonoh betul time2 menyusukan sambil main. Alahai

4mo ago

Sgt stuju. Tgu tdur n asingkn ank

Tak payah marah la, klu tak suka skip.. dia tak tahu so dia tanya kat sini... klu you all marah nak tanya kat mana

tak senonoh betol.... kalau ye pun, tunggu lah anak tu tidur ya ampunn

Better tunggu anak tu tidur / sis n husband bersama di ruang yg lain

shame on you sis. kawal lah nafsu depan anak. tak malu ke

Post reply imageGIF