Mummy ada simpan lagi tak resit pembelian Susu Dugro Langkah 3@4@5 bulan Mac???

Maaf lari topik ttg parenting, cuma saya nak tanya ada tak mummy yang beli susu dugro anak langkah 3@4@5 bulan ni?? Ada simpan lagi tak resit? Kalau tak keberatan boleh kongsi dengan sy gambar resit tu? Sb sy nk kumpul point dugro, gmbar resit mcm sy post tu, sb nk tgk tarikh, no reait dan jumlah beli susu shaja.. Kalau ada boleh shre gmbr resit.. Terima kasih bnyak2 pada yg sudi kongsi, semoga murah rezeki sllu ya..#bantusharing #pleasehelp

Mummy ada simpan lagi tak resit pembelian Susu Dugro Langkah 3@4@5 bulan Mac???
2 Balas

maaf awak, xde. 1st baby sy minum susu enfagrow. 2nd baby minum susu badan☺️

1y ago

tq respon sis..

xde

1y ago

tq sis respon