soalan sensitif

maaf klau soalan kotor sikit . ada ke kat sini yang tak pernah rasa "orgasm" tu bila bersama dengan suami ?? . suami sampai tegur tak puas ke dengan dia . jadi soalan saya , ada tak apa apa tips yang mungkin boleh bantu saya capai orgasm tuu ?? tak best la suami je yang buang air dan saya pulak cuma menerima . saya masih ada nafsu nak buat tu tapi tulahh puas tu tak sampai yg terketar ketar badan lagi 🫠 #bantujawab #bantujawab

23 Balas

minta husband puaskan sis dulu. jangan buang air selagi sis tak puas. kalau sis nak lead pun, buat je janji sis puas.

boleh try different position/style..

dah Cuba foreplay lama sikit