Keluar coklat coklat

Maaf kalau menggelikan... saya da 13 week... sblom ni ad kluaar macam ni... lepastu xdaa... lpas sminggu dy kluaar lagi... normal tak ya?#firstbaby

Keluar coklat coklat
4 Balas

hai sis sy pengalaman dua org anak masa pregnant keluar mcm ni dri awal kehamilan smpai ke 7-8bulan pregnant.. ada jmpa doctor.. doctor sahkan kandungan lemah kurangkan berjalan kurangkan hentakan

1y ago

Tu la saya rasa mungkin saya kerap berjalan.. tu yg keluar coklatt tu sis... tiap2 hari la jugak keluar... doktor ad bg duptson untuk kuatkan rahim... saya harap tiada apa apa laa...🤲🏻

Saya ada macam ni juga masa 7-9 minggu pergi klinik swasta terus dapat dupaston minum 2 kotak sekarang usia kandungan 11w4 hari dah tak pernah turun

spotting time kehamilan tak normal sis..kena bykkan rehat, klu blh elakkan dulu utk bersama dgn suami, & bedrest. mudah-mudahan takde apa2.

g sptal