Bayi 13 hari baru berak satu hari 3, 4 kali.

Maaf. Ingin bertanya, normal ke anak baru 13 hari berak memanjang, malam susah tidur sbb asyik meneran berak, berak warna kuning. kadang meneran berak buat dia nangis mcm dia meneran menahan kesakitan. Anak menyusu ibu. Ibu pun makan berpantang. Air saya kerap minum milo panas atau nescafe panas. #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

3 Balas

mgkin sbb nescafe yg awk mnum tu, nescafe ade kafein yer.. awk kne bykkn mnum air masak

normal, baby baru lahir memang kerap berak

normal