bf + fm

Maaf ibu² tmpng tanya..adakah normal , baby lepas susu fm je trus berak ?poo poo dia okay je..xde drah..prut pn x kmbung..dh 2kli tukr susu..sblum ni lactogen , bby Crit brit dn ada lndir drah..skrg guna similac laktose free sbb org cdgkn guna yg tu...bby skrg x de crit brit..cuma laps jw hbis susu btol , trus berak..sy bf + fm..baby dh 32hri..

1 Balas

saya rse ok je sbb anak saya mcm tu. saya pn cmpur jugk bf + fm. lpas minum fm, msti akan berak dlm mse 30min.