kecewa dan cuai

maaf ibu2 . saya nkbertanya, anak saya baru jatuh katil tadi, apa perlu buat ya? pantau dahulu atau terus bawak ke hospital ? sekarang baby tengah tido, mungkin sbb letih nangis tdi. kecewa dan cuainya saya sebagai seorang ibu harini padahal keliling katil dah pun disendal dengan selimut dan bantal yg tinggi. tinggal kejap sbb saya masuk toilet sahaja 😔 #firs1stimemom #jangankecam

2 Balas

bb dah pandai berguling ke..klau dah pandai lepas ni kena tinggal kt bawah wlau sekejap..xpe sis pantau dlu tgk bile bb bgn nnt..klau bb xde muntah lepas mnum..ceria mcm biasa tu insyaAllah xde pe..tp klu mcm nmpk pelik Dari biasa blh rujuk doc

1y ago

itulah. letak atas katil sbb nktidurkan dia, nkterkencing lari pegi tandas jap. cepat sngat benda tu jadi 😞 baik sis. terima kasih ❤️