Abortion or d&c

Maaf ibu2 , nak tnye klu nak buat d&c dkt government diterima tak? Klu alasan ank yg ada bru 10 bln dan ibu czer? #ingintahu

2 Balas

X sure pula kt government boleh ke x. Rasanye mcm x boleh sahaja. Alasan tu x berapa kuat kalau nk buat D&C. Better awak pergi klinik swasta. Lgpun dorg x kn tanya byk pun. Kwn sy buat area Puchong RM500+-.

2y ago

Puchong kat mana ya puan?

Baik consult dgn doctor O&G dulu puan. Bincang apa alasan yg puan ada. Nti doctor akn bagi option.