Confiusss 😢

Maaf gmbaq kurang enak sikit , tapi saya perlu penjelasan ibu ii yang berpengalaman , normal ka najis anak saya macam niy ? Mostly dua tiga hari baru dya membuang , n slalunya wrna hijau mcm niy , susu formula n susu badan . Tapi susu badan dya mnum kuranggg sngd , tuhpon nak sebelah ja ☹️ Umoq anak saya dah nk msuk 2 bulan . Give me some advice n tolong britahu saya normal or not #1stimemom #firstbaby #mommybuntu

Confiusss 😢
1 Balas

I pun first time baby. kalau risau boleh pergi jumpa doktor. sepanjang baby i sekarang baru sebulan lebih, dia ada poo poo kuning plus hijau sikit. ni nampak macam banyak.