full susu formula

maaf gambar tak sopan & kotor. nak tanya ibu ibu, normal ke najis anak minum susu formula warna ni? anak usia 2 bulan. #ingintahu #bantusharing

full susu formula
1 Balas

Dh berapa lama ni? Doktor sy dulu inform, sekali sekala akan ada poop wrna hijau. Sbb susu formula tinggi iron. Klu dh lebih 3 hr bw jmpa doktor. X sepatutnya tiap2 hr mcm color tu

3y ago

Bw jmpa doktor. At least hilang risau klu doctor ckp xde ape2 kan. Sy dulu baby x hbskan susu 30ml pun sy bw jmpa doktor. Smp doktor tu ckp, puan klu baby msk 4 bulan jgn bw jmpa sy ckp baby dh pandai berguling ke kiri kanan ye. Itulah mksdnya dia nk meniarap dh🤣itu bkn penyakit