Salam semua

Maaf gambar kurang sopan..sejak saya lahirkan anak no2 saya terus cucuk depo sampai laa anak saya dah 1tahun 6bulan period tak datang lagi ..saya tanya misi dia kata normal ..lepastu harini saya jadi kencing tak lawas dan keluar laa lendir tuu dan perut saya rasa sakit sikit saja ..ada sapa² biasa jadi macam saya tak?#pleasehelp #ingintahu

Salam semua
5 Balas

macam simptom UTI sis. jumpa doktor dapatkan rawatan ya. UTI kalau tak dirawat boleh melarat rosakkan buah pinggang.

maaf menyelit kalau cucuk depo lepas tu terus dtg darah bnyk mcm period mcm mne ye sebb sy baru je period

pergi clinic or hospital sis, takut affection je.

7mo ago

saya bukan doc sis, pls refer doc nak tahu sama ada bahaya ke tidak

Check dengan pakar sis

pergi cek