Ini darah atau keputihan?

Maaf gambar agak tak sopan. Saya tgh preggy ank pertama 4 minggu. Selalu keluar bnda ni dekat pantyliner. Tapi tak mengalir dan tak sakit. Cuma ada cramp dan sakit bawh ari ari ja. Sakit yang tak kuat. Ada yg pnh jadi mcmni tak? Ini darah or keputihan ya? Takda bau yg pelik dan tak gatal. Terima kasih.

Ini darah atau keputihan?
3 Balas

kalau awk rsa benda ni mcm pelik bagi awk. tak normal. better pergi hospital. atau klinik swasta pakar o&g. sbb kandungan baru lagi kan. boleh minta dr ubat kuatkan rahim. tapi apa apa pun kena rujuk dr awk. better late than never.. go jumpa your dr. dapatkan advice! take care mommy.

selalu nya keputihan macam ni sebab saya pun alami mcm ni juga

ni mcm keputihan sis