tahi baby 3M

maaf gambar agak mengelikan. knp ya tahi bby jdi mcm ni mcm ad putih2 tu.. its normal or not? ##firstbaby #seriusnanya ##pleasehelp #ingintahu

tahi baby 3M
5 Balas

susu ibu ke fm tu. Anak saya susu ibu sepenuhnya. Tak ingat pernah terjadi macam ni ke tak. Selalunya klu najis mcm ni anak dah makan makanan. Puan, saya cadangkan puan pilih untuk sorokkan gambar sebulum post sbb tak semua pengguna TAPS yg selesa dgn gambar najis. TAPS memang sediakan pilihan utk sorokkan gambar, siapa nak tengok boleh klik gambar. Saya pun tak ingat istilah tu.

2y ago

ohh yeke xthu pulak ad mnde tu 😅 sorry mu wrong.. ckp psl tahi tu anak sye hisap fully breast, tkde campur2 ke ape pun.. btw anak sye bru 3month, tk makan lgi just minum susu dada shj

Anak saya full bf. Najis serupa macam ni. I think this is normal.

Rasanya normal..ank saya mnum fm keluar tahi mcmni jgk

2y ago

tpi anak sye hisap fully breast

adoi bukak2 nmpk tahi nasib bkn tgh mkn

normal, baby saya pun mcm ni juga