Normal ke najis macam ni

Maaf gambar agak kotor , normal ke najis mcm ni ? Baby 1 tahun 2 bulan . Dari tgh malam muntah2 pagi ni berak agak cair .#ingintahu #firstmom #pleasehelp

Normal ke najis macam ni
3 Balas

muntah2 tu mksudnya mcm mne sis,lps dia susu trus muntah ke cmne. sbb sblum ni ank sy pun cirit birit,n muntah2. lepas susu je,muntah blik semua..kira mcm tk trima ap yg msuk dlm mulut dia. bila pg hospital,skli doc ckp kelenjar ank bengkak,sbb tu bila dia susu memg tk kan msuk..n akn kluar blik.

Dah berapa kali muntah tu? Sepatutnya kena bawak pergi ke klinik terus. Nampak macam cair.

pergi klinik