Mintak pencerahan

Maaf gambar agak kotor. Boleh mintak pendapat tak kalau macam ni warna apa. Sy dh 34w.. normal ke kalau warna camni ya. Dia on off ada. Hari ni baru ada pagi dan malam. #firstbaby #firstmom #pleasehelp

Mintak pencerahan
2 Balas

keputihan Tu, tapi dah tukar warna jadi hijau.. inform nurse yg pantau awk.. nanti boleh buat swab kat bawah utk pastikan Ada jangkitan ke tak..

sy pon sme..keluar mcm tu..tp dh gtau misi kt kk..misi ckp klo xgatal takpe..awk try la tye misi kt kk awk🙈