Anak kurang minum susu

Maaf bertanya,Anak sy baru nk masuk 3bulan tp kurang minum susu,selalunya kalau berjaga pukul 3pg dan 6pg sekarang hanya bngun 1kali.apabila bngun tdo bgi susu pom dia tolak dan terlalu jarak waktu mnum susu.#susuformula #ingihintahu #firstbaby #firstmum

1 Balas

Boleh try setiap 2 atau 3 jam bagi susu kat anak. Walaupun dia minum sikit, tapi bagi dengan kerap. Jangan biar dia tak minum susu terlalu lama. Takut nanti berat badan dia menurun pula.