Sakit ketika & selepas bersama suami sebelum 100hari selepas bersalin

Maaf bertanya. Siapa disini yang dah melahirkan dan bersama suami sebelum 100 hari selepas bersalin? Memang normal ke sakit? Lagi2 lepas bersama, rasa macam nak terkeluar something dari bawah tu. Berdiri lama pun sakit. Is it normal? #firsttimemom #ingintahu

4 Balas

Sama sis saya pun bersama dengan suami Hari ke 69 sakit jugak Lani dah 84hari Masih sakit cuma kurang sikit

rahim kita tu..lepas beranak normal rahim kita jatuh...tu yg rasa nak tekeluaq tu

Maaf sis tapi sis bersama dgn suami selepas berapa hari bersalin?

1y ago

Selepas 2bulan 25hari

awak bsama lps bpe hari bsalin?

1y ago

First time selepas 2bulan 25hari bersalin