Less sex drive

Maaf bertanya ada ke yang macam saya sex drive kurang since mengandung since awal trinester sehingga sekarang 26week memang tak langsung bersama 🥲kesian husband kita walaupun dia kata okay 😅

3 Balas

Sama. Saya masa awal-awal mengandung tak larat sebab alahan and risaukan kandungan jugak kalau bersama, bila alahan dah getting better, badan pulak tak larat since selalu sakit-sakit especially area bawah perut. Disebabkan fikiran and perhatian banyak terfokus kepada setiap perubahan yang berlaku kat badan sendiri, perasaan nak bersama jadi kurang. Sangat kesian kat husband walaupun dia faham dan risau jugak 🥲

Memang sis, kalau alah lagi la, saya dari awal tau prgnant mmg alah, ada hari dia okey on je, dari awal prgnant seminggu sekali je, smpai la skrg dah 23w+ mcm tu, seminggu skli, tapi sejak 20w rasa mcm senak pulak kalau brsama, ntah la ke baby mkin besar ke tak tau la. Tapi so far okey je.🤭

kalau suami okay dan memahami bagus la tu sis. jadi sis tak perlu risau.