?

Lupa nok tnya nurse sakni. Tnya sini aci dk? klu nk mnm air gula kat swasta bila2 masa jeke? Mcm ptg ke mlm ke? Ke kena pg jgk?

1 Balas

Maybe pagi je kot sb kena berpuasa dulu sebelum minum air gula. Kalau kat klinik kesihatan, biasanya nurse akan minta kita berpuasa start drpd pukul 10 malam. Pagi2 esok tu nurse amek darah then terus minum air gula. Lepas 2 jam, nurse akan amek darah buat kali kedua. Baru la boleh makan.

5y ago

Ok sis TQ ye 4 info.