luka jahitan terbuka ?

luka jahitan yg dh bercantum boleh terbuka balik ke ? sebab nurse sya ckp mustahil benda tu berlaku sebab dh sebulan lebih dah . tapi kalau lepas berak mcmtu luka tu rasa perih tpi terkadang berak je yg sakit kdg tak #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #firsttimemom

2 Balas

cuba awak check luka jahitan tu. ambik cermin kemudian tengok. atau pon minta husband tengok kn. lagi satu boleh snap gmbr utk tengok luka tu sendiri awak

1y ago

benang yg jahit tmpat luka kita ti tertetas awak. kalau tengok guna cermin atau ada husband tlg tengokkn akan nmpk terbuka la kawasan yg benang tertetas tu. kalau xteruk xperlu jahit semula. mcm mommy tt ni luka dia dah sebulan jadi agk mustahil nk terbuka semula sbb luka dh bercantum elok

saya pun kekadang lepas berak kt tmpt luka tu mmg ada rasa sakit ngilu sikit, tapi sekejap je lah..check kt cermin luka jahitan tu elok je