Nafas Berbunyi

lHai IIH, disini saya ada satu persoalan, napa yer nafas anak saya berbunyi dan bunyi ni bukan selalu ( kadang2 bunyi pada waktu malam saja)... Bila bawa klinik, nafas xda bunyi pulak.. Anak saya baru usia 6 bulan, tak batuk atau pun selesma... Boleh ibu2 bagi pendapat? bantu la saya ...

4 Balas

Sama situasi anak saya..Dh jmpa 2 @3 pakar kt hspital swasta..katanya normal sbb ada bby mcm tu.. Die akan hlg sndri.. Sy dr dlm pantang masa bw balik dr hsptal pon dh prasan.. Cuma skrg makin kuat.. Tp tnya lg doktor, doktor ckp jgn bimbang..ok je bby sy.. Paru2 xde bunyi, nafas x laju xpe.. Apa2 pon pantau je lah mommy.. Cuma tu lah bby sy klo laju hisap susu, susu die masuk hidung.. Ssh skit lh nk nafas..sy standby penyedut tu je..

anak sya pon.. dh p hspital n 3 klinik dah.. Dr kata normal.. asalkn nafas baby xlaju..

Normal tu. Baby x pandai control lagi pernafasan die

Cuba sapukan youbaby yer