Lg beberapa minggu je..debor pulak hati ni hehehe..semoga Allah permudahkn urusanku.amin ya rabb #33w1d? #bb_first? #ttc5y? #bb clomid+diet?

2 Balas

semoga dipermudahkan segalanya....selamat ibu n baby... sye lg 4mngu...harap awal laa baby kuar jumpa abg2 n kakak... xsabarr... tp debarrr😅

4y ago

Akak letak dlm plastik je senang nti amik sepeket tu msuk l.r x yah pilih2 heheh..dlm tu letak bju sepasang.srung tngan n kaki.bedung.topi.pampes..

Semoga dipermudahkan urusan ye sis.... Sama laaa berdebar mennti due date.... Xsabar nak brjumpe baby... Sy 34week.... Due date 5/4/2020