Confuse

Ley x lau gantikan mnum susu ibu kpd milo saat hamil.. Sbub lau mnum susu putih pasti akn ceri beri or baby xley trime..

14 Balas

Minum susu biasa je..xperlu pun minum susu utk ibu mngandung..

milo x elok amal slalu vitamin susah serap dlm tubuh

5y ago

Mksudnya, kalau consume milo, vitamin @ ubat yg klinik kasi tu xkan berkesan. Cuba baca kat buku pink, bhgn belakang. Ada dijelaskan bbrpa jenis minuman yg disarankan minum @ x disarankan oleh klinik kpd ibu mengandung. Semoga bermanfaat. Oh btw, vitamin tu utk baby dan ibu tau.. 😘

Sis beli lah susu pregnant anmum perisa coklat

Boleh jea