Haritu kaki anak kena gigit semut tiber lelama dia jd mcmni merah besar pulak dh . Dah 3-4 hari dh

Letak lotion snow white mcmtu je ada sesiapa tahu?#pleasehelp

Haritu kaki anak kena gigit semut tiber lelama dia jd mcmni merah besar pulak dh . Dah 3-4 hari dh
2 Balas

sama macam anak saya, kena gigit semut waktu balik kg , awal2 dia warna merah macam tu leastu dia jadi warna mcm lebam , lama jugak la dah dua bulan tak hilang lagi , sapu snowy lotion tu jugak , tapi size dia makin mengecil cuma nk hilang ambil masa 🥹

mcm anak sy...sy pakai ubat doktor shj..krim