Keputihan

Lepas kahwin dan bersama..saya mengalami masalah keputihan..sebelum kahwin xpernah kene mcm nie..kenape ye? Dan mcm mne nk hilang kan keputihan tu..?

1 Balas

Klu pegi klinik,doktor akan bagi pil utk dimasukkan ke dlm vagina.tp klu ikut pgalaman saya,pil tu bole hilangkan keputihan skejap je.lpastu ade balik.care yg paling brkesan ialah guna daun sirih.setiap kali lepas cebok,lap kering2,lpas tu ambik sehelai daun sirih,kunyah smpi lumat (kunyah sndiri ye sebab nak kan air liur tuan badan),lpastu selitkan kat kemaluan.biarkan die sampai 3jam.lpastu buat lagi smpi hilang terus masalah tu..kalau dulu saya asyik guna pantiliner..tapi skarang x lagi..good luck!

5y ago

Yeke..terima kasih ye..sy cuba nnti..