sharing is caring

lepas bersalin bolehkah pakai bengkung? atau lepas habis pantang baru pakai.

3 Balas

klu sis bersalin natural birth..minggu kedua berpantang dah boleh pakai bengkung...cuma czer sahaja tak boleh pakai bengkung

lepas bersalin laa kena pakai bengkung masa dalam pantang....cuma jamu2 jaa awal2 jangan minum lau anak ada jaudis

Boleh sgt. Kalau caeser sy xpasti bila blh mula pakai, maybe pakai bengkung utk caeser.

6y ago

yasss🔥🔥 can do it😆