Dingin seks

Lepas bersalin anak kedua , sy rsa mcm x menikmati hubungan kami suami isteri sbb rsa mcm dingin & x orgasim pun...mcm mane nk hadapi & mengatasi masalah sy ye? ..FYI baru 100 hari lepas bersalin..adakah sy yg bermasalah dr segi hormon or emosi ye? Boleh bg pendapat or tips x? #nakkomenbaik2 #jangankecam #ibuanakdua

2 Balas

Sis ada ambil perancang x..kadang2 klo kita merancang jd sbb juga kurang nafsu,badan penat nak berhubungan..

Mungkin sis penat.cuba bertanya doktor sebelum ia makin serius..