Kerap mimpi pelik

Lately asal tido je kerap mimpi pelik, mimpi dukung baby la mimpi tgok orang mengandung la. Paling tak suka mimpi binatang sy benci (lipan) dah lebih 3/4 kali benda sama, sekali mimpi kena sengat. Bangun tu rasa moody betul & rasa risau. Harini sy mimpi sy dukung baby & bagi kat arwah ayah taqlik anak sy dlm mimpi tu. Sy tatau mimpi elok ke tak mcm ni, mostly mimpi bebukan ni waktu petang. Kerap mimpi pegang/dukung baby. Bila citer kat husb, husb ckp jgn fikir sgt 😩 sy dah 24week. sapa pernah mimpi pepelik yg buat kita tertanya2? Lepas bangun dari mimpi apa awk buat?? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

Saya 24 weeks jugak. Faham saya pun kadang kadang mimpi pelik pelik jugak risau sangat kadang kadang sampai overthinking. InsyaAllah kita doa banyak banyak and selalu ingat Allah. Saya pun tak ada la tips sebab kadang kadang pun still termimpi jugak tapi tu la memang kena selalu doa. Itu saja saya buat pun selama ni. Semoga baby kita and kita sendiri sentiasa di dalam lindunganNya. InsyaAllah.