W36❤️Adakah Cara tambah air ketuban ?

Last time check Dan scan... doctor kata air ketuban berkurang...Ada Cara untuk tambah air ketuban ? Minum air?...air I hampir minum 4lt sehari tapi kencing masih kuning 😞

2 Balas

Air ketuban kurang sampai berapa tu? Saya punya 10.84 checkup semalam. Tgk previous record byk jugak kurang. Tapi taktau 10.84 consider kurang atau tak sbb dr tak highlight apa2

2y ago

Kan...I punya 8.14cm...doc kk buat appointment gi hospital check

try makan tembikai . sebelum makan something yang berat macam nasi ke apa ke, makan buah dulu

2y ago

❤️noted