Hamil atau Bukan Hamil?

Last period 19/03/2020 lepas 2 3 hari mcam tu stelah brhubungan dngn suami 22/03 tu mngalami darah yang sedikit sja tu pun tdk blangsung dngn lma,,,lepastu mrasakn sakit bawa perut tu teramat sakit smpaikan mahu angkat pun tak dpat ,sakit bawah perut tu dlm bebrapa hari sja mulailah sakit punggung blkang, rsa mahu muntah smua lah,,, smpai skrg pun belum period lagi sbenarnya dtang bulan tu harus 14/4 ni tapi belum juga datang² sbelum 14/4/2020 tu sya ada uji pregnant test tapi line tu tidak jelas betul,, tak tau nak bgaimana,,, smpai skrg juga pun belum period lagi, tapi sya malas nak check sbab takut nanti negatif hampa hati sya, lagipun sudah 4 tahun lebih sudah kahwin masih lagi belum ada rezeki?... #komen siapa mcm sya

1 Balas

Mungkin pregnant.. nnti bila period x dtg2 lgi boleh cek skali lgi