mengandung ker ?

last period 14/2 sampai skrng blum dtang period lgi..ada simpton2 mengandung, kerap kencing, bdan pnas, sesak nfas, cpat ltih..test pregnant dua line smar ii jer..mngandung ker tak eh ? sbb sya prnah pregnant sbelum nie and then tk smpai 3 4 weeks dh gugur.. #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

inshallah ad rezeki untuk sis...doakan sy jugak ye semoga thun ni ad rezeki untuk sy menimang cahaya mata 🤲🤲

2y ago

in shaa allah aaminn..semoga doanya berbalik pda awak juga 🤲🏻

InshaAllah, Ade rezeki tu. tunggu lagi seminggu sis