haid tidak teratur

Last haid 02/09/2019 cek upt negative bln12 haid sikit ja.. Smpai skrg blm ada haid. Cek upt negative..d sbb kan hormon ke??

4 Balas

Kadang2 mmg sebab hormon sis.. Sbb sy pn pernah 6 bulan lebih x dtg bulan.. Cek upt - ve.. Pergi hospital.. Die kate hormon.. Kadang2 sbb stress.. Dan kenaikan badan pn salah satu faktor.. Die akan bg ubat turun darah.. Supaya period lawas balik.. Die kate klu period lama x dtg pn bahaya jgk.. Blh jd cyst atau fibroid.. Klu xde.. Alhamdulillah.. Ape pun kne pergi cek utk lebih pasti.. 😊

Sya pun sma mcm sis..huhuhu kptsn upt negatif jga..bulan 8 ni sya ada appointment jmpa dktr nnt..huhuhu

Hmm boleh jadi tu sebab hormon..

Ye. Hormon la tu.