Susu Harga Borong

LAST CALL!! LAST CALL!! HQ EXTEND HARGA PROMO SEHARI JE.. HARINI LAST HARGA MACAM NI, ESOK HARGA LAINNN!! ? PROMOSI PRICE DEEPAVALI ? ? DUTCH LADY (6pack) RM95 INC POSTAGE SM ? DUTCH BABY (6pack) RM95 INC POSTAGE SM ? DUGRO (6pack) RM95 INC POSTAGE SM ? DUPRO (6pack) RM95 INC POSTAGE SM ? LACTOKID (7pack) RM105 INC POSTAGE SM ? LACTOGEN 1&2 (12box) RM105 INC POSTAGE SM ? LACTOGROW 3&4 (5box) RM105 INC POSTAGE SM ? FERNLEAF (6pack) RM95 INC POSTAGE SM ? SUSTAGEN (5box) RM95 INC POSTAGE SM ? S26 1&2 (3box) RM125 INC POSTAGE SM ? S26 3&4 (3box) RM125 INC POSTAGE SM ? ANMUM 1&2 (6box) RM125 INC POSTAGE SM ? ANMUM 3&4 (3tin) RM125 INC POSTAGE SM AGE AND ALL FLAVOUR SAME PRICE ITEM PREORDER 2 weeks https://wa.me/60142659754

1 Balas

Dugro no berapa? Ada byk jenis

5y ago

Semua jenis ada sis