Cara bermain dengan c manja

Last but not least.. Part akhir 👶 Mommies yang baru nak belajar cara nak bermain dengan si manja macam saya ✌️ Moga bermanfaat buat mommies #TAP #sharingiscaring

Cara bermain dengan c manja
2 Balas

Okay ibu Mateen, akan cuba semua tips ni👌🏻👍🏻👍🏻👍🏻. Alhamdulillah, Anas dah boleh clapping dan waving hand 😍 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Aamiin 3x 🤲🏻. InsyaAllah baby mateen pun bijak pandai tu. Tunggu dia umur nak dekat 1 tahun, kepandaian dia pun terserlah nanti 😍😍.

😂👍