Bole ke chek urin test . Priod Lwat seminggu ?.

Last 4/7 priod . Nak chek tkut plak . Moms ada pngalamn tak chek urin test minggu prtma hasil urin test tu tak positif . Prnah jd dkt sya 2kali prgnt sya chek ttap hsil ngatif . Thu je dah gugur sbb tk dpt jaga . Dah chek jg hasil urin tetap ngatif . Yakin sngt tak prgnt slalu angkt brat rhat kurng stress brlbihan .. 🥲 .

1 Balas

Sy pernah check negatif lepas tp sy biar je dlm bilik air. Bila sy nk buang sy nmpak garis halussssss je rupanya sy pregnant. Kalau sy buang terus mesti sy taktau sy pregnant 😅