puasa masa mengandung

lagi bape hari je nak puasa .. skrg dah 10w .. mummy2 smua puasa ke ? risau pulak asik lapar je skrg.. cadangan pliss . #ingintahu #1stbaby

33 Balas

Kalau baru 10w tu mcm agak susah nak puasa. Saya third trimester okay kot, haritu cuba ganti puasa mcm okay cuma air kena cukup 2 liter, makan kena berat. InshaAllah okay, kalau air tak cukup memang akan rasa cramp perut terus saya buka puasa. So puasa kalini kena betul2 monitor water intake