Perjuang dua garis

Lagi 4 hari tarikh period. Tapi dalam 2 - 3 hari ni rasa sakit bawah perut kadang kadang pastu rasa mual kadang ada muntah jugak. Try jugak cek upt tapi naik satu line ja 😔. Ada dak yang sama macam saya ? #ingintahu

10 Balas

Kalau dasar pnglamn saya laa sbb saya bru je bersalin 24/4 bru ni .. masa pertama kli saya preg laa ofcos lewat datang bulan .. kedua tetek terasa cm tegang sngt spe lnggar mmg kena bunuh 😂.. rasa mual .. pening kplaa .. ni dasar penglamn saya laa sbb bdn org lain2 ada yg alahan diaa awal ad yg masa trimster 2 .. bergntung pada bdn masing2 .. tp tunggu lewat period dulu bru check tkot tnda awak nk period sbb nk period sama ngn preg

Sama sy sis.. smpai harini rasa ada benda kat tekak ni.. tp xmuntah.. pastu kerap sggh lapa.. klu pagi da mkn nasi lemak, kul 11 pg da berbunyi.. tp cek upt 1 garis.. harini da hari ke 3 lewat.. smlm cek 1 garis lg.. so tggu 9haribulan baru nak cek balik.. tggu seminggu.. harap ada la.. risau sbb thun lpas da gugur

pengalaman sy mengandung,orang lain tak tahu, tapi pengalaman sy sama ngn adik sy. tiap kali lewat datang bulan, sebab mengandung perubahan mula2 sekali payudara, puting kita akan rasa nyeri, perut cramp, mood berubah teruk😅mual2 biasanya datang bila dh perasan mengandung 7-8 minggu..

Kalau mcm saya nk period mesti mual mcm siptom pregnant, tutup period pula 😅 kalau pregnant pula saya demam batuk selsema selama seminggu pastuh baru start mual2 loya

1y ago

simptom sis time hamil sama mcm tgh saya alami skrg..tpi xbrani cek upt lagi sebb last day period 24hb hritu..tpi simptom tu dri sblom period smpai skrg xhilang..now even dh hbz priod ritu pon priod rasa sengal2 nak sgggut mcm nk period tu🥺pdhl time priod haritu xda plak rasa sengal2 snngggut ke apa🥺agak2 sya pregnant tak ya🥺🥺

Saya ada check awal dua hari, mmg satu line. dah lewat 3hari baru check

1y ago

sama sis..da lewat period 3hari bru positif.sebelum tu negatif da pasrah dah😂

kadang2 x jelas sis. bila scan bawah. bru nmpk. ada yg mcm tu

seminggu sebelum period sy test da positive.. cuba try

kalau dh lepas tarikh period..cek upt lg

update sis..pregnant tak.hehe

update sis..pregnant ke

1y ago

Haha belum ada rezeki lagi 🥺