menghitung hari..

Lagi 3 minggu sebenarnye doktor bagi tempoh untuk serah diri..ada ibu2 yang sama tarikh?

menghitung hari..
71 Balas

Sya pon tggal lagi 2w 1d,tapi blm ada tanda2 lagi..ank first.. semoga semuanya dipermudahkan segala.. aminn

Sy 21/12.. 3rd bby Sy biase overdue.. Kali ni xtaw laa overdue ke takk.. Arap2 spt dijangka laaa... 🤗🤗🤗

Biasenye klu doktor sruh serah diri ape yg doktor bt ye mommy? Sorry sy 1st pregnant bru 23 mggu..

sama la mhitung hari jgk..doc bg trikh admit 38w... 6/12 nie..smga kita smua mudh bsalin..amin..

Knp 3 mggu lagi kena serah diri? Due sis sma mcm sy.. tpi doc xckp pulak kena serah diri lg 3mggu 😅

5y ago

Maybe sebab GDM kot.

Saya tapi Ada appointment dekat hospital 36 weeks.xtaula nak set tarikh ke apa.saya GDM under control

5y ago

Risau sangat.skrng tengah pujuk baby keluar sebelum tarikh due sebab takut induce 😂😂😂😂.orng ckap sakit sangat.

Sama la saya... da betul2 tak larat tapi tetap jaga anak kecik dgn masak kemas rmh😬

Ya Allah .. seronoknya tgk mommy-ii yg tgh tggu harini .. hakak punya lg 20minggu dik ..

Due sy 10 dec 😂 so nervous.. smga Allah Permudahkan Sgla Urusan Kita ☺️

Saya due 08/12 ni, tapi doktor dah bagi date serah diri 24/11 ni gara2 bp tinggi

5y ago

Same la due 8/12 tp 23/11 dah kene serah diri sbb 25/11 czer