27 minggu 5 hari

Laa baru 27 minggu 5 hari baby 1.5kg normal ka...dokter kata baby besar 2minggu lagu mana tak tau kiraan dokter...boleh sis2 kongsi pengalaman

74 Balas

sy 27 week 900g tpi kdng tkleh caya gak ank ke 2 hritu last scan 3.2 tpi kluar 3.8 emm

27mggu 5 hari sepatupnya baby berat 850gram kebih..klu dh sampai 1.5kg,mmg besarlh

Sama! Baby saya 1.45kg 😂 tapi Dr tak kata apa pun. Dr saya kata masih normal.

saya 26w first twin 1kg second 900+. lagi terkejut huhu. but doktor kata normal.

saya 25minggu baby dah 1.4kg alhamdulilah anak first n second pun besar2 😁

sy 27 minggu berat baru 800gm.doktor kata kecik sikit sebab ada anemia n gdm

sy mse 28minggu berat bby 1.226kg . 33minggu 1.926kg .. doc ckp brt bby ok..

27week kena reduce 2 week ke belakang sbb baby size Kecik..xsampai 600gm

takut nya kalau baby besar kat dalam .. saya belum pergi checkup lagi .

saya 27 minggu tapi baby kecil 2 minggu pening jugak nk kira macam mna