27 minggu 5 hari

Laa baru 27 minggu 5 hari baby 1.5kg normal ka...dokter kata baby besar 2minggu lagu mana tak tau kiraan dokter...boleh sis2 kongsi pengalaman

74 Balas

saya 27w baby nak cecah 1kg dah 🤣 doctor cakap still normal lagi .

sy 26mgu sis baby berat 750g..doc kata berat baby sesuai minggunya

sy g datail scan 26w 4d baby berat 1.1kg..doktr kata besar sikit..

sihat nya baby,kalau mcm ni jangkaan bersalin dlm 3kg lbh ni😁

scan tu kdng tk betull haritu last scan 3.0kg skali kluarr 3.8

27w 880g.doc kate normal. alhamdulillah janji sihat je semua

sy esok 28w bby 1.1 normal..br lpas buat full pakej scan.

sma la..saya pun 27 minggu 4hari berat baby 1.1 kg 😊

dulu time pregnant,28w dah 1.37kg...lahir2 3.58kg

ank sy 27 minggu 1.08kg

2y ago

awak sama ng saya