Saiz perot baby kecil dri week dia

Hi kwn2 da xmcm sya. P jmpa pakar diorg ckp saiz perot baby kecil dri usia.

6 Balas

ala awk...kita dua terbalik plakkk...sy punya baby doktor ckp perut bBy besar,tinggi....sy tanya knp JD MCM tu? sbb sblm ni diaorg risau bBy sy kecil Dr usia kandungan,sbb sy alahan yg teruk...akhir t3 ni perut bBy plak besar....doktor kata,biasa bBy akan keluar chubby biasanya ..sy x puas hati pergi scan klinik luar tempat sy buat details scan HR tu...sy pergi buat 5d...dia start back 2d Dr bwh Smpai ke 5d...katanya sama dgn doktor...sbb bBy kluar nnti akan chubby....mudah2an selamat sihat walafiat

1mo ago

insylh....doakan baiak2 ea.. alhamdulillah sy smlm dh jumpa pakar hospital,..katanya Normal dh baby sy...baby pn dh pusing masuk laluan dh...HR tu kple ke atas...ni dh ke bwh...syukur...insylh awak doa baik2 dan yakin insylh Allah maha mndengar

saya pulak baby besar daripada usia. doctor kata sebab saya terlebih makan manis,bila makan manis baby dalam kandungan serap nutrition tu.cuba makan bende2 manis

Saya. Lusa kena jumpa pakar. Size perut baby kecil kepala normal ikut weeks. Maybe iugr baby

1mo ago

sya 7/4 nty jmpa pkar smula. xthu nk buat ap

sya 37weeks.. perut tak besar.. 20/03 ni terus kna tahan wad

beza brapa minggu awak?

1mo ago

mula msuk smtr3 perot baby xbesar

Saya..tp lahir ok je..

1mo ago

Ms 18-24weeks kalau tak salah sbb buat detail scan.