Bahaya ke klau pregnant mnum air coca cola dngan panadol ..untk gugurkan baby dlam perut?

Kwan saya pregnant dia xnk baby tu tp dia nk mnum coca cola sama panadol untuk keluarkan baby

17 Balas

kalau tak gugur macam mana? yg kesiannya boleh jadi bayi tak sempurna . banyak cara saya bukan menggalakkan tapi kalau boleh elakkan . kesian bayi tak berdosa

Bahaya. Boleh google klinik swasta yang boleh nasihat langkah-langkah untuk keguguran yang selamat dan tak kena sabit kesalahan.

sya dri bujang smpai dh kawin memang tk minum air bergas...mana2 air yg bergas lah memang tk minum....

knp? sayanglh.. kalu masalah rezeki nnti tuhan bagi untuk baby tu...

Boleh rosak rahim kalau buat camtu

saya bimbang cacat je

3y ago

Mmg cacat sis.. Sebab berlaku kepada kawan sndri.. Akibatnya.. Anak lahir buta, sebelah mata rabun teruk 90% sebelah lagi buta kekal... Kesian. Sangat.. Comel sangat baby tu tapi syg buta akibat perbuatan mak dia 😭