1st time pregnant

Hi korg. Saya baru je kawin hujung bulan 4 baru ni. Bulan 5 saya tak dtg bulan. So rasa mcm pregnant. Awal bulan 6 ni baru berani nak buat pregnancy test huhuu. And keputusannya PREGNANT 3+. So nak tanya 1st sekali apa yg patut saya buat ye? Saya mcm no idea sbb tak ready pun lagi 😆😅 harap ada yg membantu. tq #firstmom #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Tahniah sis.. Dlm minggu ke 8-10 mcm tu dah boleh pergi kk utk buka buku pink

12mo ago

Awal sangat kadang nurse tak nak ambil.. Sis boleh scan dlu kat swasta dlm minggu 6-7 tu utk tngk keadaan kantung & heart beat baby