Alahan memgandung

Korang yang ada alahan teruk ni..boleh share tak air apa yang korang boleh telan..sis dah tak larat try and error semua air..semua tak sedap n nak muntah..pregnant sebelum ni boleh minum kopi je..kali ni kopi pon x boleh.

5 Balas

Makan ais. Tapi buat sendiri ais tu guna air yang dimasak. Kalau beli ais dekat luar kebanyakannya guna air tak masak. Buat la air apa2 pun lepastu beku kan jadi aiskrim malaysia. Mungkin tekak boleh terima sikit

minum rasa apa yg nak diminum..tp jgn dehydrated sangat..xpasal pasal kena tahan cucuk air plak...paksa diri...walaupun air mineral xjalan..paksa je...minum sikit pn jdi.

sama saya pon air try & error minum but paksa jugak la telan

awak cuba minum air yg masam2...macam oren ke...

Cuba try kelapa susu, atau oren jus