Makanan apa

Korang trimister pertama ni makan apa je? Saya masih x berselera makan apa pun.. dah 3 bulan lebih 🥹

5 Balas

Haiya sama mcm sy,sy bau mknn pun tk lalu tk blh..mkn buah ii je mcm oren,tembikai mcm tu..try hard juga mkn nasi tpi hmm sikit je blh masuk dlm 5 suap mcm tu..kena pksa juga mkn sbb takut masalah kesihatan

ikut tekak sis nak makan apa. saya dkt 4bulan tak lalu nak makan & loya muntah tpi try makan something jngan smpai tak makan langsung.

Ikut rasa ap nk mkn sis jngan tak mkn lngsung takut baby masalah nnti . Sy tak lalu jugak jadi mkn ikut tekak nk rasa 😁

Saya pun dulu 1st trimester tak selera makan juga, tapi suka minum avocado smoothie heheh 😋

Bihun, pasta, buah2an..