susu tepung or instant?

korang, sy sama sekali x bole telan susu tepung putih. then ramai ckp susu tepung coklat x bole minum sbb bukan pure susu putih. hmm macam mane ni

2 Balas

Apa2 susu pun boleh. Sy minum susu kotak coklat.

2y ago

Eh tak ada la. Sy minum elok shj..setakat secawan sehari takdela smpai tahap gitu 😅. kencing manis bkn disebabkan susu instant saja..apa yg kita mkn/minum hari2 pn jd punca juga. Sy dh 35w, minum air gula 2x sbb bmi >30, Alhamdulillah semuanya normal, bby pun normal weight ☺️