Anak masi full susu bdn umur dah setahun lebih

Korang sy akn bersalin x lama lg, ank first masi full susu bdn umur skg 1thn2bulan. Klu adiknya lahir, bole ke kongsi susu? Sy buntu jga ank first sy x nk susu botol #Sharing_dong_Bund #bantujawab #bantujawab #firstmom #firstmom #SeriusTanya #SeriusTanya #SeriusTanya

1 Balas

susu pertama kluar sebaiknya adalah tuk ank yg baru lahir .sbb tu wajib bg tuk bby bgus tuk antibodi bdn ank..ttg ank umur 1tahun. lebuh ni dh blh dh try bg minum susu formula..take time tp kena sabar .atau try minta nsihat doc bgaimana tuk uruskan bg ank yg tao nak susu botol serta tnya pd doc blh ke bg together dgn bby yg bakal lahir mnyusu sm2..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin..