Ada y sama due dgn sy x? 20/2/24

Korang smua ok ke tu atau ada masalah sakit sana sini mcm sy😅 jom borak² #ingintahu

52 Balas

EDD 14/2, minggu ni start gatal dkt breast area, dah mandi pun gatal juga. Proses nak buat susu kot 😅. Tidur pun malam tak berapa nak lena

insyaAllah due date saya 4hb 2... skrg start da sakit² sana sini haha lgi2 bgn tdo betis ngan peha tak bole bawa bincang dia pny lenguh 🤭

9mo ago

awal bulan .. xsabar kan. 🤭

sy awl bulan..5/2...nervous...turn sy dlu la pd korg ye..hahhaha..nk bgun dduk sakit dkt bwh sbb rasa mcm pnuh..kpla bby dh kt bwh..

9mo ago

awal bulan .. best nya sy y xsabar 🤭 .. sy pn sakit kt bwh risau kadang 😅 padahal jauh lg tu .. mntk cukup bulan bru keluar 😆

Saya 19hb ! Now nak tidur susah ke kiri kanan baby duk tendang2… sakit pinggang .. 😂

saya 27/2.. badan sakit sana sini haha. sakit tapi bahagia ❤️ moga dimudahkan untuk ibu2 semua ❤️

saya juga 20/2/2024 sdh mulai kira kick baby dan allhamdulillah baby aku actif🤭🤭 sdh 29minggu ni hari🙃

saya 24/2/24.....dekat2 date kita..... ada yg planning deliver kat HUKM ke? kot2 berjiran bed🤭🤭

9mo ago

Saya bersalin HUKM tp edd saya 15/2/24 😊

Kalau ikutkan dalam buku pink 8/2/24 tapi bila scan dekat swasta jadi 18/2/24 😅 sekarang saya 30 weeks 5 days

9mo ago

Aaminn semoga sis pun mudah bersalin , tapi semalam doc call kata sangkut gdm lepas minum air gula kali kedua result 5.01 saya sedih 🥲+ ada hb low

Saya due 16/2 huhu pangkal peha dah start merana🥲. Breast sakit nyeri and mengeras kerap jgk

due saya 22/2/24 . mggu dpan nk kena mnum air gula untk prtma kali pulak 😅 bertabahlahh 🤭