Ada y sama due dgn sy x? 20/2/24

Korang smua ok ke tu atau ada masalah sakit sana sini mcm sy😅 jom borak² #ingintahu

52 Balas

Sama tarikh, sakit pinggang tak boleh nak cakap..habis lenguh dari pinggang ke bawah..

Kdg kerap cramp mengeras . Sy due 4/2 /2024 . baby actve kick and bergolek sana sini

saya 7/2 ,, kaki dah jadi bengkak2 , mlm2 baby bnyk menendang , nk tido pun tak selesa 😂

9mo ago

bengkak kaki msti xselesa kan .. sbr jela Noh

x oky kak sakit semua badan lemah x blh nk jln jau sikit panat sye 28-2-2024

8mo ago

sama due kita sis..sakit pun sana sini jg..nak jln jauh² memang tak mampu da ..sakit kaki..skrg sakit d bhgian bwh tu pula

est due 12/2 tp for sure xkan ikut tarikh ni. maybe awal 2 minggu dr tarikh ni,

saya due date 28/2/2024... Alhamdulillah skrg baby semakin aktif menendang😊

Sy due 19/2 skrang ni asyik skt gg je trsa mencucuk2 je nangis jgk la😢🥺

hi sis, sama 20/02/2024... so far tak ada sakit lagi, baru 31 minggu kan?

9mo ago

ye btl 31 w ... sama la kita 🤭tp sy selalu sakit kt bwh ari² xselesa sunguh

due sy 6/2.. tp rasa mcm admit awal 2 minggu.. sebab high risk

saya 12.2...sangkut gdm..13dis ni stat bsp..huhu